Spor

Emre Belözoğlu’ndan bomba açıklamalar! ‘Bizi ayağa kaldıracak şey…’

Sezon başında takıma katılan 18 yeni transferde büyük emeği olan ve sonrasında Fenerbahçe ile resmen sözleşme imzalayarak Sarı Lacivertli kulübün Sportif Direktörü olan Emre Belözoğlu, FB TV’de Gündem Özel programının canlı yayınında Fenerbahçe’nin gündemini değerlendirdi.

İşte Emre Belözoğlu’nun canlı yayında yaptığı açıklamalardan öne çıkan başlıklar…

Bizde bir panik havası yok, olmaması da gerekir. Fenerbahçe’nin büyüklüğünün olduğu yerde beklenti vardır ama bir panik havası varmış gibi lanse edilmesinden rahatsızım. Takımımıza ve hocamıza çok güveniyoruz.

Fenerbahçe taraftarlı şekilde 3 iç saha maçını oynamış olsaydı, bu maçları kazanırdı. Bizi ayağa kaldıracak en büyük gücümüz taraftarımız ve camiamız.

Sezon başında sanki 21 takım değil 1 takım varmış havasını oluşturmaya çalışanlar, şu anda başka bir hava oluşturmaya çalışıyor. Bu ortamı biz oluşturmadık.

En ufak bir mağlubiyette bu ortamı hazırlamak istemeye devam edecekler, bizi bu şekilde yıpratmaya çalışacaklar. İyi oynadığımız ve kötü oynadığımız durumlar oldu. Biz bu tespit ve teşhisi yaptık.

Türkiye’de son 2 senede 70 puanın altında şampiyon çıktı. 84 puanın 50-60 arası bandını toplarsa ilk 3-4 takım, şampiyonluğunu ilan edecektir.

2010-11 sezonunda şampiyon olduğumuzda, 9 puan önümüzde Trabzonspor vardı, sezonu şampiyon bitirdik.

Fenerbahçe mutluysa ben mutluyum, Fenerbahçe mutlu değilse ben de mutlu değilim. Kaybederken de kazanmak var hayatta.

Türkiye’de şu anda lig sıralamasına baktığımızda bizim arkamızda olan birçok takım, hala şampiyonluk şarkıları söylüyor, hocasından memnun taraftar kitleleriyle gidiyor algısı oluşturulurken, aynı puanda olan biz için algı oluşturuluyor. Oyunların hepsini bozacağız.

Fenerbahçe için birçok sevgimizden, birçok duygumuzdan vazgeçtik. Fenerbahçe şu anda bizim gururumuzdan da önde. Sanki görevimiz sadece Fenerbahçe’ye transfer yapmakmış gibi bir algı olmasın. Fenerbahçe için çalışmaya devam edeceğiz, taraftarımızın takımımıza destek olması en büyük arzum.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu