Spor

Son Dakika Haberleri | Türkiye – Rusya maçına damga vuran Kenan Karaman’ın yeni takımı belli oldu!

A Milli Takım’ın Rusya’yı 3-2 mağlup ettiği maçta Kenan Karaman attığı gol ve istekli oyunuyla maça damga vuran isimler arasındaydı. Transfer döneminde birçok takımın gündemine yer alan Kenan Karaman’da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yıldız futbolcunun yeni adresi netleşti. İşte detaylar…

Ülker Stadı’nda oynanan müsabakanın 11. dakikasında Cheryshev’in golünü engelleyemeyen ay-yıldızlı ekip, 26. dakikada Kenan Karaman, 32. dakikada Cengiz Ünder ve 51. dakikada penaltıdan Cenk Tosun’un golleriyle sonuca gitti. Konuk ekibin 57. dakikada Kuzyaev’in ayağından bulduğu gol Rusya için yeterli olmadı.

Türkiye bu galibiyetle puanını 6’ya yükseltti ve son maçlar öncesinde grup liderliği şansını sürdürdü. Gruptaki ilk yenilgisini alan Rusya ise 8 puanda kaldı.

Rusya’yı 3-2 yenen A Milli Futbol Takımı, rakibine karşı oynadığı 8. maçta ilk galibiyetine ulaştı.

Daha önce Rusya ile 7 maçta karşı karşıya gelen ay-yıldızlı ekip, 4 yenilgi ve 3 beraberlik almıştı.

Rusya ile bugüne kadar oynadığı 7 maçta toplam 3 gol atabilen Türkiye, bu kez tek maçta 3 kez rakip ağları havalandırdı.

Türkiye ve Rusya, ilk kez 20 Nisan 1994’te Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan hazırlık maçında karşılaşmış, konuk ekip müsabakayı Dmitri Radchenko’nun golüyle 1-0 kazanmıştı.

A Milli Takım’ın Rusya’yı 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya Kenan Karaman damga vurdu. Karaman attığı golün dışında sahadaki istekli görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekti.

Fanatik’te yer alan habere göre Sarı-Kırmızılılar’da erken başlayan transfer operasyonu tüm hızıyla devam ediyor… Sezon başında Alman ekibi Fortuna Düsseldorf’tan istenen milli yıldız Kenan Karaman bir türlü kadroya katılamamıştı.

Aslan’ın, 26 yaşındaki hücumcu için ısrarı sürerken, Düsseldorf’la aylardır dirsek temasının devam ettiği öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasını fırsat bilen Cim Bom, Ocak ayında cüzzi bir rakam karşılığında transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Üstelik Kenan’ın da Alman temsilcisinin yönetimine gitmek için baskı yapması da Galatasaray’ın elini güçlendiriyor.

Teknik direktör Fatih Terim’in de özellikle hücumun her bölgesinde görev yapabilmesi nedeniyle Kenan’ı kadrosunda görmeyi çok istediği öğrenildi.

Bu nedenle Mustafa Cengiz ve ekibinin şimdiden teklif üzerinde yoğunlaştığı kaydedildi.

Misli.com’a üye ol 10 TL Kazan!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu