Spor

Son dakika haberi – Fenerbahçe’nin yeni golcüsünü İngilizler duyurdu! Mutlu son…

Süper Lig’de bu sezon yaptığı 22 transfer ile şampiyonluğu en büyük favorilerinden biri olan Fenerbahçe’de golcülerin suskunluğu hem yönetimi hem de taraftarı oldukça mutsuz etti.

BULUT’TAN SONRA EMRE BELÖZOĞLU

Teknik direktör Erol Bulut’un ayrılmasıyla teknik sorumlu olarak Fenerbahçe’nin başına Emre Belözoğlu göreve gelmişti. Ligin kalan 10 maçında takımla ve transferle ilgili tüm yetki sarı lacivertlilerin efsane oyuncusu Belözoğlu’nda olacak.

İNGİLİZLER DUYURDU

Bu gelişmeler yaşanır ara transfer döneminde Fenerbahçe ile adı anılan yıldız golcü için İngiliz basınından bomba bir haber ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerin Marega transferinde mutlu sona ulaştığını duyurdular.

‘F.BAHÇE’YE ÇOK YAKIN’

İngiltere’nin en önemli sitelerinden biri olan Daily Express’te yer alan haberde Premier Lig ekipleri Crsytal Palace ve West Ham da Marega’yı istediği belirtilirken, bu transfer için, “Artık iş işten geçti. Marega F.Bahçe’ye çok yakın” ifadeleri kullandı.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Porto ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Marega için Fenerbahçe’nin en cazip teklifi yapan takım olduğu konuşuluyor. F.Bahçeliler Malili golcüyü dört gözle bekliyor.

BELÖZOĞLU’NUN 1 NUMARASI

Sportif Direktörlük döneminde gelecek sezon için Marega’yı 1 numaralı transfer hedefi olarak belirleyen Emre Belözoğlu’nun Malili yıldız için bizzat devreye girdiği konuşuluyor.

FİZİK GÜCÜ İLE ÖNE ÇIKIYOR

F.Bahçe’nin transferinde büyük mesafe aldığı konuşulan Marega, fizik gücü ile ön plana çıkıyor. Golcü oyuncu özellikle ceza sahası içinde çok etkili bir futbolcu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu