Teknoloji

Kapsamlı bir inceleme: ttec PowerStones Trio

Ttec’in satışa sunduğu taşınabilir şarj aleti PowerStones Trio aynı anda iki cihazı şarj edebilme ve akım koruma özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak daha da önemlisi iki parça taşınabilir cihaz sunan PowerStones Trio’da bir şarj cihazınızın batarya enerjisi bittiğinde onu şarja takıp diğerini kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

2 adet 5.000 mAh ultra yüksek bataryadan beslenen ttec PowerStones Trio, kutudan kablosuz şarj istasyonu ile beraber çıkıyor. 10.000 mAh bataryaya sahip olan taşınabilir şarj aletinde güvenli şarj deneyimini yaşatmak üzere akım koruması bulunuyor.

Oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip olan PowerStones Trio 126 gr ağırlığında. Gri ve siyah renk seçenekleri ile gelen cihazın batarya doluluk oranını ise üzerinde bulunan LED pil göstergesi sayesinde kolayca takip edebiliyorsunuz. 2.1 A çıkışı sayesinde daha hızlı şarj özelliği sunan Powerbank’in 7 saatlik şarj süresi bulunuyor.

Akıllı telefonlar ve Micro USB kablo girişi bulunduran cihazlarla uyumluluk sağlayabilen taşınabilir şarj cihazının kutusundan 2 adet PowerStones taşınabilir şarj aleti, 1 adet şarj istasyonu 1 adet Micro USB kablo çıkıyor.

PowerStones taşınabilir şarj aletinin satış fiyatı ise 299,90 TL olarak belirlendi.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

2 Adet 5.000 mAh ultra yüksek kapasite batarya
Kablosuz şarj istasyonu
2.1A çıkış ile hızlı şarj
LED pil göstergesi
Güvenli şarj için akım korumalı

TEKNİK DETAYLAR

Kapasite: 10.000 mAh
Pil Tipi: Li-Polymer
Giriş: 1 Adet Micro USB Giriş
Çıkış: 2 Adet USB Çıkış
Giriş Güçü: DC5V 2A (Maksimum)
Çıkış Gücü: DC5V 2.1A (2.4 maksimum)
Şarj Süresi: 7 Saat

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu