Siyaset - Gündem

Galatasaray’da son dakika transfer gelişmesi! Bonservissiz almayı planlıyorlar!

Galatasaray önümüzdeki sezon şampiyonluk hedefine ulaşmak için transfer çalışmalarına hız verdi.

Sarı-kırmızılı takım yaz transfer sezonunda kadrosunu Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk ile güçlendirdi.

Aslan, son olarak Norveçli sağ bek Omar ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Galatasaray’ın yeni transferi merakla beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Galatasaray’ın Brezilyalı stoper oyuncusu Marcao, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı

Galatasaray formasıyla çömeldiği ve üzgün bir anını paylaşan stoper oyuncusu için transfer olacağı yönünde yorumlar yapıldı.

Sarı-kırmızılıların 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper Oscar Cabezas’ı Marcao’nun gitmesini planlayarak kadrosuna katacağı belirtildi.

Cim-Bom’un sol stoper oynayan ve bir senedir kulüpsüz olan Cabezas’la ilgilenmesi kafa karıştırmıştı.

Bir ara Porto’nun da radarına giren Cabezas’ı Aslan’ın Marcao’ya alternatif olarak düşündükleri ortaya çıktı.

Futbolcu satmadan alamayacak olan sarı-kırmızılılar; Belhanda, Feghouli ve Babel gibi isimleri şu ana kadar satamayınca Marcao’ya yapılan teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Geçen yaz Atalanta’nın bonservisi için 10 milyon euro teklif ettiği Marcao’yu bu transfer döneminde yine bu rakam veya daha üzerinde satma planları yapan Cim-Bom, Kolombiyalı stoper Cabezas’ı hem bir yatırım hem de Marcao’ya alternatif olması için gündemine aldı.

Marcao’nun satışıyla beraber Galatasaray transferde eksik bölgelerine takviye yapacak. Ülkesinden Club Juanito Moreno’da futbola başlayan Cabezas daha sonra Brezilya takımlarından Atletico Paranaense’ye transfer oldu.

Kolombiyalı stoper ardından CA Rosario ve Patriotas takımlarında top koşturdu. Genç savunmacı 1 Temmuz 2019’dan beri kulüpsüz durumda… (Skorer)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu