Spor

Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından şok görüntü!

ABONE OL

Galatasaray ile Fenerbahçe, derbi mücadelesinde Türk Telekom Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli yıldızın maç sonu paylaşımı ise olay oldu…

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği Galatasaray – Fenerbahçe derbisinde gol sesi çıkmadı ve taraflar mücadeleden 1’er puanla ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklarda iki takım da gol üretemedi. Galatasaray maçın ilk yarısında Arda Turan ile gole yaklaşırken Fenerbahçe’nin en net pozisyonu Gökhan Gönül’ün auta çıkan kafa vuruşuyla geldi.

Dev derbinin ikinci yarısına Fenerbahçe daha istekli başladı. Sarı Lacivertliler, ikinci yarının ilk 15 dakikasında topa daha fazla hükmeden taraf olurken pozisyon üretme anlamında başarılı olamadı.

Fatih Terim, Etebo, Diagne ve Babel’i oyuna aldı ve Sarı Kırmızılı takım bu değişiklikler sonrası oyunda dengeyi kurdu.

İki takım da oyunun son bölümlerinde oyundan düştü ve karşılaşma golsüz sona erdi. Bu karşılaşmanın ardından Galatasaray puanını 7’ye çıkarırken, Fenerbahçe 4 olan puanını 5’e yükseltti.

Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin en akılda kalan görüntüsü ise karşılaşmanın ilk yarısında saha atılan meşale oldu.

Karşılaşmada 78. dakikada oyuna giren ve Luyindama’nın koluna basması sonucu sıkıntı yaşayan Ferdi Kadıoğlu, maçtan sonraki hali endişelendirdi.

Ferdi’nin soyunma odasında hemen koluna bakıldı. Maçtaki ilk tedaviden sonra soyunma odasındaki geniş çaplı sağlık kontrolünde genç yıldızın kolu yaralar içindeydi.

Sarı kartla oynayan Luyindama’ya ikinci sarı çıkmaması Sarı Lacivertli taraftarların sosyal medyada tepkisini topladı.

Luyindama’nın Ferdi Kadıoğlu ile girdiği ikili mücadele sonrası genç futbolcunun paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulan görüntüler arasında yer aldı.

Kaybeden tüm kuponlara %3’e varan iade!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu