Siyaset - Gündem

Beşiktaş üyeliğinden ayrıldı

Bahçeli, Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşmasında yaşananlar hakkında Twitter’dan yaptığı açıklamada “Türkiye’miz son yüzyılın en büyük deprem felaketiyle mücadele halindeyken Fenerbahçe-Konyaspor futbol müsabakası esnasında tribünden istifa sloganlarının atılması sorumsuzluk ve şuursuzluktur. Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir” dedi.

Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından MHP’den yapılan açıklamada da, “Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş’a ve Beşiktaş’ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün (dün) itibarıyla ayrılmıştır” denildi.

Bahçeli’nin kararının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ile milletvekilleri Celal Adan, Abdurrahman Başkan ve Sermet Atay da Beşiktaş üyeliğinden ayrıldıklarını duyurdu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu