Siyaset - Gündem

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Muğla’da önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle; Karşımda muhteşem bir katılım görüyorum. Bugün Muğla bir başka. Eser ve hizmet siyasetimizin en güzel örneklerini Muğlamızda görmek mümkündür. Muğla’nın her karış toprağında izimiz var, emeğimiz var. Muğlamızda tarımıyla, turizmiyle, ticaretiyle bu emeklerimizi üretime, kazanca dönüştürme konusunda çok başarılı.

Geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin tüm eksiklerini gidermiş, Türkiye Yüzyılı’nın hazırlıklarını tamamlamış olarak karşınızdayız. Dünyanın geçmeye hazırlandığı yeni yönetim ve ekonomi düzeninde ülkemizi hak ettiği seviyeye çıkarmanın ilk adımını attığımızı görüyorum. Yönümüzü geleceğe dönmüş durumdayız.

Bundan 12 yıl önce 2023 hedeflerini ilk açıkladığımızda birileri kendi akıllarınca bizi küçümsemiş, alaya almışlardı. 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek için başlattığımız her programı, her yatırımı ‘yapamazsınız’ diye engellemeye çalıştılar. Bu onlar için hezeyandı.

ASKERLERLE ALKIŞ POLEMİĞİ

TSK’nın gücüne güç kataca bir savunma sanayii projemizin açılışında ordumuzun komutanlarıyla yaşadığımız sevince tahammül edemediklerini gördük. Tayyip Erdoğan orada ne yaptı? Fırtına Obüslerinin ordumuza teslimatını yaptı. Kan emicilere asla prim vermeyiz. Ama bu zihniyet yapmadığını bırakmadı. Kahraman ordumuzu hedef aldılar.

Bay Kemal sen bu teröristlerle dirsek dirsek dolaştın. Cezaevindeki teröristleri de nasıl çıkarırız diye gayrettesin. Boşuna uğraşma. O teröristler öyle çıkamazlar.

Anayasamıza göre bu kardeşiniz bu ordunun başkomutanıdır. Ben demiyorum, anayasımız diyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu