Spor

Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Zirve yarışında kritik viraj

Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Lig’de 34. hafta maçında Fenerbahçe iç sahada Gaziantep FK’Yyı konuk edecek. Galatasaray’ın Karagümrük ile 1-1 berabere kaldığı lider Beşiktaş’ın ise Erzurum deplasmanından 3 puanla dönmesinin ardından zirve ile arasındaki puan farkını daha da açtırmak istemeyen Fenerbahçe iç sahada kazanıp kendisine en yakın rakibi Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek istiyor. Son olarak Yeni Malatyaspor deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe artık hata yapmak istemiyor. Peki Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

FENERBAHÇE-GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı bu akşam saat 19:00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Serkan Ok yapacak. Fenerbahçe-Gaziantep FK maçı beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Caner Erkin, Attila Szalai, Serdar Aziz, Gökhan Gönül, Ozan Tufan (İrfan Can), Jose Sosa, Mert Hakan Yandaş, Pelkas, Valencia, Samatta

Gaziantep FK: Güray, Olkowski, Miranda, Djilobodji, Morais, Mirallas, Rashid, Vetrih, Maxim, Dicko, Kenan

FENERBAHÇE’DE ÜÇ İSİM FORMA GİYEMEYECEK!

Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de sakat oyuncuların sayısı dikkat çekiyor. Fenerbahçe’de tedavi süreci devam eden Sadık Çiftpınar’ın yanı sıra takımdan ayrı çalışan Diego Perotti ve Mesut Özil, forma giyemeyecek. Nazım Sangare’nin durumuna maç saatinde Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu karar verecek.

FENERBAÇE’DE 7 İSİM KART SINIRINDA!

Bu akşamki mücadele öncesi tam 7 ismin sınırda olması, Emre Belözoğlu’nu düşündürüyor. Caner Erkin, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Sinan Gümüş ve Dimitris Pelkas, Gaziantep maçında kart görmeleri halinde Başakşehir mücadelesinde takımı yalnız bırakacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu