Spor

Son dakika – Fatih Terim biletini kesti! Emre Akbaba’nın yeni adresi belli oldu

Kadroda değişiklik

Süper Lig’de TT Stadı’nda Çaykur Rizespor’a 4-3 yenilerek zirve yolunda ummadığı darbe alan Galatasaray’da milli aranın ardından taşlar yerinden oynayacak.

Oyuncu seçimlerinde değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, tek forvetli eski düzene dönmeyi planlarken, oyuncu seçimlerinde de bazı değişikliklere hazırlanıyor.

Emre Akbaba yedek kulübesine çekilecek

Sarı-kırmızılı takımın geçmişten gelen alışkanlıkları nedeniyle bu formasyona hemen adapte olması bekleniyor. Fatih Terim son iki maçta 10 numara pozisyonunda oynattığı Emre Akbaba’yı ise kulübeye çekecek.

Bomba Emre Akbaba iddiası

Öte yandan sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve Galatasaray’daki geleceği hakkında soru işaretleri olan Emre Akbaba için bomba bir transfer iddiası gündeme geldi.

Transfer bitmek üzere

Asist Analiz’in haberine göre; yeni sezon transfer çalışmalarına erkenden başlayan Trabzonspor, Kasımpaşa’dan Fode Koita, Alanyaspor’dan da Efecan Karaca ile prensipte anlaştıktan sonra bir bomba daha patlattı. Karadeniz Fırtınası’nın, Galatasaray’da sözleşmesi sona eren Emre Akbaba’yı da renklerine katmak üzere harekete geçtiği ortaya çıktı…

‘Seni istiyorum’

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın Emre Akbaba ile bir telefon görüşmesi yaptığı ve ‘Seni istiyorum, bizde forma giyer misin?’ teklifini ilettiği öğrenildi.

Anlaşma sağlandı

28 yaşındaki futbolcunun da bu teklifi kabul ettiği öğrenilirken; menajerlerin devreye girip parasal konularda anlaşmaya varıldığında yeni sezonda Emre’nin Trabzonsporlu olmasına kesin gözüyle bakıldığı da ayrıca kaydedildi.

Feghouli 10 numara pozisyonuna

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, milli aradan sonra Atakaş Hatay maçıyla beraber Sofiane Feghouli’yi ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Cezayirli futbolcuyu sağ önde, kanat forvet olarak düşünen Terim, oyun içerisinde zaman zaman Feghouli’yi 10 numara pozisyonuna çekmenin hesaplarını da yapıyor.

Terim büyük beklenti içinde

Süper Lig’in kalan periyodunda Feghouli’nin tecrübesine ve yeteneklerine ihtiyaç duyan Fatih Terim bu nedenle Cezayirli futbolcundan büyük beklenti içinde.

Onyekuru tekrar 11’e…

Diğer taraftan sistem değişikliği ile beraber sol önde de Henry Onyekuru tekrar 11’e dönecek. Terim böylece hem en uçta Mustafa Muhammed’e şans verecek hem de kanat forvet olarak Feghouli ve Onyekuru’yu kullanacak.

Teknik heyet sakatlıklar nedeniyle endişeli

Bu arada milli araya Çaykur Rize yenilgisi nedeniyle moralsiz giren ve 4 gün izin yapan sarı-kırmızılı takım, Atakaş Hatay maçının hazırlıklarına bu akşam gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak. Milli takım kamplarına giden futbolcular antrenmanda yer almayacak. Teknik heyetin özellikle sakatlıklar nedeniyle endişeli olduğu aktarıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu