Spor

Abdullah Avcı’da son dakika! Herkes merak ediyordu ve Trabzonspor resmen…

Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş’ın teknik direktörlüğüne getirilen Abdullah Avcı, art arda gelen kötü sonuçların ardından başkan Ahmet Nur Çebi tarafından görevden alınmıştı.

Yaklaşık 1 yıldır takım çalıştırmayan Abdullah Avcı, bu sezon başında yayıncı kuruluşta yorumculuk yapmaya başlamıştı. Avcı’ya ilk olarak Antalyaspor teklif götürdü.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’le bir araya gelen Abdullah Avcı, ilk olarak prensip anlaşmasına varsa da ardından yapılan son görüşmelerde anlaşma sağlayamamıştı.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, AA muhabirine, yollarını ayırdıkları Tamer Tuna’dan boşalan teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile görüştüklerini hatırlattı.

Avcı ile görüşmelerinin olumlu sonuçlanmaması üzerine gündemlerindeki diğer teknik adamları değerlendirmeye başladıklarını belirten Süğlün, “Abdullah Avcı ile anlaşma sağlayamadık. Şu anda alternatifleri değerlendiriyoruz. Milli maç arasında yeni hocamızla anlaşmış oluruz, diye düşünüyoruz. Kasımpaşa maçına kadar da Tamer (Tuna) hocanın yardımcılarıyla maçlara hazırlanacağız.” ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı’ya teklif götüren bir başka kulüp ise Trabzonspor oldu. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı ile görüştüklerini doğrulamıştı.

TRT Spor’un haberine göre, Trabzonspor’un Alanyaspor maçına yeni hocasıyla çıkması bekleniyor. Abdullah Avcı ile yeni bir görüşme gerçekleşti ve büyük oranda anlaşma sağlandı. Ağaoğlu da Avcı ile görüştüklerini ve görüşmelerin son aşamaya geldiğini belirtmişti.

Trabzonspor yönetimi, teknik direktörlük için kararını Abdullah Avcı’dan yana verdikten sonra üst üste üç kez görüşme gerçekleştirdi.

özleşmenin 1 yılı opsiyonlu 3 yıl olması konusunda prensipte anlaşma sağlanırken, Avcı’nın teknik ekibini kendisinin oluşturması konusunda fikir birliğine varıldı.

57 yaşındaki teknik adamla yapılan son görüşmede yarın oynanacak Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi takımın motivasyonunun dağılmaması için resmi açıklamanın karşılaşmanın ardından yapılması kararı alındı.

Ekibini kuruyor

Avcı’nın ekibinde geçmişte birlikte futbol oynadığı Trabzonsporlu Turgut Kural ile yine bir dönem bordo-mavili formayı giyen Egemen Korkmaz’ın da olması kararlaştırıldı.

Yapılan görüşmelerde Avcı devre arası için transfer beklentisini de dile getirdi. Tecrübeli hocanın yıllık ücretinin ise 7 milyon TL civarı olması bekleniyor.

Sanal Bahis Misli.com’da

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu