Spor

Son dakika | Merih Demiral için rekor bonservis! İngiliz devleri…

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Avrupa transfer gündemini bir süredir meşgul ediyor. Son transfer döneminde de ilgi odağı olan stoper oyuncusu ile, birçok dev kulübün ilgilendiği ortaya çıktı.

Juventus, geçtiğimiz sezon 1998 doğumlu oyuncuyu kadrosuna kattıktan sonra, Atletico Madrid ve Leicester gibi takımlardan teklif geldi.

İspanyol ekibi Atletico 20 milyon euroyu gözden çıkarırken, Ocak ayında Leicester’dan da 25 milyonluk bir teklif geldi.

İngiliz basınında çıkan habere göre; Merih’e gelen ilgi İngiltere’den sürmeye devam etti. 22 yaşındaki stoper için, Tottenham, Everton ve Manchester United teklifte bulundu.

Andrea Pirlo ise Merih Demiral’ı bırakmak istemiyor. Juventus, milli oyuncumuz için en az 50 milyon euro teklif gelirse satışı düşünecek.

Transfer gerçekleşirse rekor kıracak

Atletico Madrid’den Barcelona’ya 34 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olan Arda Turan bonservis rekorunu elinde bulunduruyor. Juventus’un istediği rakama alıcı bulursa Merih rekor kıracak.

Göz doldurdu

UEFA Uluslar Ligi’nde lider Rusya’ya konuk olan Milli Takım’da Merih Demiral fırtınası esti. ilk golde Kenan Karaman’a harika bir pas çıkaran, savunma ve hücumda oldukça etkili olan 22 yaşındaki stoper etkili oynuyla alkış aldı.

Sanal Bahis Misli.com’da

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu