Siyaset - Gündem

‘Masa tuzaktır ve tavizdir’

 

Bahçeli yaklaşık 8 aylık aranın ardından dün partisinin Meclis grup toplantısında, özetle şu mesajları verdi:

KANIMIZLA YANLARINDAYIZ: Ermenistan katil bir devlettir. Erivan yönetimi maşadır, emperyalizmin Güney Kafkasya’da oynatılan yılan başlı kuklasıdır. Kanımızla Azerbaycan’ın yanındayız. Aynı sipere gireriz. Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne önşartsız katılması bir varoluş namusudur. Nahçivan’ın kaderi Bakü’dür. Aksi halde kudurmuş Ermeni çeteleri buraya da üşüşebilecektir.

ATEŞKES TUZAK: Azerbaycan-Ermenistan çatışmasının ateşkes, diyalog, müzakere, diplomasi gibi kandırmacalar yoluyla çözüm teklifleri şu aşamada tuzaktır, yenilgiye onaydır, kurulacak her masa tavizdir. Ermenistan’ın silahlı çeteleri ya Dağlık Karabağ’dan çekilecekler ya da ezileceklerdir.

ŞİZOFRENİK YALAN: Macron’un Suriye’den intikal eden 300 cihatçının çatışma bölgesine getirildiğini söylemesi şizofrenik bir yalandır.

CHP’YE NE OLUYOR?: Türkiye’nin Azerbaycan’a silah yardımı yaptığını, milis ya da cihatçı grupları bölgeye aktardığını kaygılı bir üslupla söyleyen CHP’nin Dış Politika Başdanışmanı ve eski Bakü Büyükelçisi’ne ne diyelim? Bu partide genel başkan adayı olmuş bir şahıs da çıkmış, ‘savaşa hayır’ demiş. Ermenistan’ı aklayan, arkalayan kim varsa, tavsiyem derhal Erivan’a irtica etmesi, ihanet mevziisinde yerini almasıdır. CHP Genel Başkanı ya çevresindekilere ayar vermeli ya da Paşinyan’ı kucaklamak maksadıyla kollarını açıp yeni bir yürüyüşe başlamalıdır.

BESMELE DUYMUŞ ŞEYTAN: Dış işgal cephesine ilaveten tesis edilen iç işgal cephesi de Türkiye’nin kuyusunu kazmak için seri nifak üretimindedir… İşgalcilerin karşısına Ağrı Dağı gibi dikilip, alayını birden besmele duymuş şeytana çevireceğiz.

‘Arı kovanına çomak soktuk’

Sağlık Bakanlığı’nın verileri üzerinde şüphe uyandırmaya çalışanlar, gerçeklerin saklandığını namertçe ileri sürenler bize göre müfteri korosudur, yalan makineleridir. Bizim sorunumuz Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi’ne yuvalanmış bir avuç Türkiye düşmanıyladır. Bu nedenle TTB kapatılsın diyorum. Arı kovanına soktuğumuz çomak ne tesadüfi ki, kovan içinde saklanan CHP’ye değmiş, diğer siyasi yandaşlara temas etmiştir.. Bizi doktorlarımızla kutuplaştırmak isteyen Kılıçdaroğlu’na tavsiyem, en iyi yaptığı işte ustalaşması, mesela yeni bir iskambil destesi alarak zilletin diğer ortaklarıyla masaya oturup, birbirlerini hile yaparak ütmeleridir. Kılıçdaroğlu’nu sorumlu bir siyaset adamı olmaya davet ediyorum.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu