Spor

Transfer haberleri | Fenerbahçe’den son gün bombası! Dünyaca ünlü yıldız…

ABONE OL

Yaz transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Fenerbahçe transfer atağını gaz kesmeden sürdürüyor.

Roma’nın yıldızı Perotti’yi sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul’a getiren sarı-lacivertliler, dün gece Kemal Ademi ve Basel ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

PAOK’ta forma giyen genç yıldız Pelkas ile anlaşan Kanarya’nın Yunan oyuncuyu bugün İstanbul’a getireceği öğrenildi.

Hücum hattına Samatta, Valencia,Thiam, Cisse, Sinan Gümüş gibi kaliteli birçok ismi katan Fenerbahçe şimdi de Premier Lig devinde forma giyen dünya yıldızı için harekat başlattı.

Transferin son gününde yeni hedef Galatasaray’ın da bir dönem renklerine katmak için büyük uğraş sarf ettiği Xherdan Shaqiri…

Sarı-lacivertlilerin Liverpool’da şans bulamayan İsviçreli yıldız için girişimde bulunduğu ve oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen Xherdan Shaqiri’yi fırsat transferi olarak gördüğü öğrenildi.

Fenerbahçe’nin, İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu için transferin son gününde imkanları zorlayacağı öğrenildi.

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler de Haber Global’de yaptığı açıklamada, “Perotti’nin medikal raporları sıkıntılı çıkmış, bugün sözleşme imzalanacaktı, şu anda kararsız kaldılar.

Fenerbahçe, Shaqiri transferini son ana kadar kovalayacak. Olursa kanat transferi Shaqiri, 10 numaraya Pelkas, santrfora Ademi” diye konuştu.

Sarı-lacivertliler Arjantinli oyuncunun transferinin gerçekleşmeme durumunu göz önüne alarak Arnavut asıllı İsviçreli yıldızı kadrosuna katmak istediği gelen haberler arasında.

Kaybeden tüm kuponlara %3’e varan iade!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu