Spor

Transfer haberleri | Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor haberleri (11 Eylül 2020)

ABONE OL

Süper Lig’in başlamasına saatler kala transfer çalışmaları devam ediyor. Süper Lig devleri için transfer haberlerini sizler için bir araya getirdik…

Galatasaray’dan Clement Grenier bombası!

Stoke City’den Karo Etebo’yu 1 yıllığına kiralayan ve yarın başlayacak yeni sezon öncesi orta sahasını bir isimle daha güçlendirmek isteyen Galatasaray’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Marsilya’dan Kevin Strootman, Fiorentina’dan Marco Benassi ve Celta Vigo’dan Okay Yokuşlu ile görüşen ancak henüz transferde sonuç alamayan Cimbom, son olarak Ligue 1 ekiplerinden Rennes’de top koşturan 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Clement Grenier’yi gündemine aldı.LYON’DA BAŞLADIYahoo Sports Fransa’dan Manu Lonjon da Twitter hesabından paylaştığı haberde sarı-kırmızılıların kulübüyle bir yıllık daha mukavelesi bulunan Grenier ile temasa geçtiğini yazdı. Galatasaray’ın oyuncunun maliyetine karşılamaya hazır olduğunu bildirirken Rennes’in düşünmek için süre istediği öğrenildi. Altyapısından yetiştiği Olimpik Lyon’da profesyonel futbol kariyerine başlayan tecrübeli futbolcu daha sonra Roma ve Guingamp formaları da giymişti.Piyasa değeri 5.5 milyon euro olan Grenier, geride kalan sezonda 17 maçta forma şansı bulurken birer gol ve asist üretebildi. Fransız yıldız, Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. (Fotomaç)

Miha Zajc adım adım Genoa’ya

Bir yandan yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, diğer taraftan da kadrosundaki şişkinliği azaltmak için çalışmalarını sürdürüyordu. Bu doğrultuda sarı-lacivertlilerde ilk ayrılık gerçekleşti. TRT Spor’un haberine göre; teknik direktör Erol Bulut’un yeni sezonda kadroda düşünmediği Miha Zajc, İtalya Serie A ekibi Genoa’ya kiralandı.ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONU 3.5 MİLYON EURO!Sloven orta saha, Genoa’da 30 maç süre alırsa 3.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. SAĞLIK KONTROLÜNDEFenerbahçe’den Genoa’ya transfer için anlaşan Zajc sağlık kontrolü için İtalya’da!

Kanarya’nın rotası Giuliano

Yeni transferler için gerekli evrakları dün Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderen Fenerbahçe forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler Nikola Kalinic ve Eran Zahavi transferinden çekildikten sonra eski oyuncusu Giuliano’dan gelen haberle harekete geçti.FESİH İÇİN KULÜBÜYLE MASADABrezilyalı yıldızın Al Ahli’den bonservisini almak için görüştüğü ve her an fesih haberinin gelebileceği öğrenildi. Bunun üzerine Fenerli kurmaylar Giuliano’nun menajeri ile temasa geçtiler.ÇUBUKLUYU GİYMEK İSTİYORGiuliano bonservisini eline alır almaz Feerbahçe’den somut bir adım gelmesi bekleniyor. Brezilyalı yıldızın da yeniden çubuklu formayı giymeye istekli olduğu gelen haberler arasında.BİR GOLCÜ DAHA ALINACAKTeknik direktör Erol Bulut’un da da kadrosunda görmeyi fazlasıyla arzuladığı Giuliano’nun transferinin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe bir pivot santrfor daha alacak.(Takvim)

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan dünyaca ünlü golcü Edinson Cavani’nin temsilcisi konuştu. Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Cavani’nin temsilcisi ve kardeşi Nando Guglielmone Cavani, ”Fenerbahçeli yetkililer beni aradı. Konuştuk. Sadece transfere nasıl baktığımızı sordular. Ben de şartlardan bahsettim. Bu kadar. Bir transfer müzakeresi yok. Alınmış verilmiş bir teklif yok. Fikir alışverişi yaptık. Biliyorum Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, başarılı. Ama ortada bir transfer pazarlığı yok” dedi. Nando Guglielmone Cavani, Edinson Cavani’nin geçen sezon PSG’de 10 milyon Euro’dan fazla kazandığını söyledi.

Galatasaray Hasan Hüseyin Acar’ın peşinde…

Orta sahaya Etebo’yu transfer eden Galatasaray bu bölge için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım, Kayserispor’un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar için görüşmelere başladı. Emre Taşdemir ve bir genç oyuncuGalatasaray Hasan Hüseyin Acar transfer için Kayserispor’a Emre Taşdemir ve bir genç oyuncuyu kiralık olarak önerdi. Tarafların bugün bir kez daha görüşme yapmaları bekleniyor. Eskişehirspor alt yapısında yetişen ve iki sezondur Kayserispor forması giyen Hasan Hüseyin Acar geçen sezon 24 maçta 4 gol ve 2 asistle oynamıştı. 25 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor (Fanatik)

Tyler Boyd, Hatay yolcusu

Süper Lig’in yeni ekibi Hatayspor, Tyler Boyd’u gündemine aldı. Akdeniz ekibi, kanatlara bir transfer daha yapmaya hazırlanıyor. Ligde kalıcı olmak isteyen Bordo-Beyazlılar, ABD’li oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor. 25 yaşındaki yıldız oyuncu, Siyah-Beyazlı ekibin gelecek sezon planlamasında düşünülmüyor. Hal böyle olunca Boyd’un da Hatay’da forma giymeye sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı.

Başakşehir, Bastos’ta sona yaklaştı

Yeni sezon kadro planlamasını sürdüren ve şu ana kadar Hasan Ali Kaldırım, Rafael ile Chadli’yi renklerine bağlayan Başakşehir’de gözler stoper transferine çevrildi. Turuncu-lacivertlilerde bu mevkiye alınacak isim de kesinleşmiş durumda. İstanbul temsilcisi, Serie A takımlarından Lazio’da top koşturan Bastos’u kadrosuna katmaya çok yakın. Bir dönem Fenerbahçe ile de adı anılan Angolalı futboluyla görüşmelerde sona gelindi. Turuncu-lacivertliler, oyuncunun menajeriyle son ekonomik detayları görüşüyor. Medipol Başakşehir, ufak pürüzlerin de halledilmesinin ardından başarılı savunmacıya birkaç gün içinde imza attırmayı planlıyor.Okan Buruk’un eli güçlenecekŞampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda uzun bir maratona başlayacak olan turuncu-lacivertli takımda Teknik Direktör Okan Buruk, kadro derinliğini arttırma adına Bastos transferine çok önem veriyor. Buruk, savunmanın ortasında Skrtel, Epureanu ve Ponck ile forma yarışına girecek olan 29 yaşındaki oyuncuyu adaptasyon sürecini atlattıktan sonra yoğun maç temposunda ilk 11’de oynatmayı düşünüyor.Bastos, 4 sezon boyunca Lazio’da 92 müsabakada görev alırken, takımına 9 gol, 1 asistlik katkı sundu. İSTANBUL (İHA)

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu