Spor

Transfer haberleri | Mehmet Ekici sürprizi! Süper Lig’deki yeni adresi…

ABONE OL

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Mehmet Ekici için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Trabzonspor’dan olaylı bir şekilde ayrılıp Fenerbahçe’ye imza atan Mehmet Ekici’nin transfer süreci oldukça uzun sürmüş ve yıldız orta saha o dönem ligin ikinci yarısında forma giyememişti.

Fenerbahçe’de yaşadığı sakatlık problemleri nedeniyle istikrarlı bir şekilde forma giyemeyen Ekici’nin sarı lacivertli takımla olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erdi.

Fenerbahçe’den ayrılan Mehmet Ekici için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig’in devi Mehmet Ekici için resmen devreye girdi.

Galatasaray’da orta saha operasyonu devam ediyor. En azından iki takviye yapmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, bu doğrultuda birçok isimle temas kurarken, yönetimin şu sıralarda üzerinde durduğu iki oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.

Bunlardan biri, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Mehmet Ekici…

Fatih hoca, sakatlıkla ilgili bir problemi olmaması durumunda, 30 yaşındaki futbolcuyu oyun kurucu olarak kullanmayı düşünüyor.

Ekici’nin maliyetinin de kulübü zorlamayacağı belirtiliyor. Diğer taraftan yerli kontenjanında yer alması da şu an için Mehmet Ekici’yi bir adım öne geçiren avantajlar olarak görülüyor.

Kararı Bournemouth verecek

Öte yandan Jefferson Lerma’nın kiralanması için de girişimler sürüyor. Şu ana kadar gerçekleşen diğer temaslardan istediği sonucu alamayan Sarı-Kırmızılılar, bu hafta Bournemouth kulübüyle bir kez daha masaya oturacak.

Özellikle Lerma’nın Galatasaray’da oynamayı kabul etmesi ve mali şartlarda orta yol bulunmuş olması, Aslan’ı mutlu sona bir adım daha yaklaştırıyor.

Şimdi Bournemouth’un kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro seviyesine düşmesi beklenecek.

Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade!

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu